Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Un conductor de bus posa en perill la vida de 35 menors i acaba denunciat

Avatar photo

Els 35 menors van haver d'esperar l'arribada d'un altre conductor que continués la marxa després que el vehicle fos immobilitzat

El conductor d’un autobús de transport escolar, on viatjaven 35 menors, ha estat detingut després de ser sotmès a la realització de les proves d’alcohol i drogues i que donés un resultat positiu de 0,60 mg/l d’alcohol en aire espirat, quadruplicant la taxa màxima d’alcohol permesa per als conductors d’aquesta mena de vehicles, establert en 0,15 mg/l.

 

Al conductor, un home de 58 anys i resident a la província d’Albacete, li va ser formulat el corresponent butlletí de denúncia, segons ha informat en nota de premsa la Guàrdia Civil.

 

Efectius de Trànsit de la Guàrdia Civil es trobaven realitzant un punt de verificació d’alcohol i drogues en la carretera CM-3135, pròxim a la localitat de Balazote, i van procedir a controlar al conductor d’un autobús de transport escolar.

 

Després de la realització de les proves i formulació de l’oportú butlletí de denúncia, l’autobús va quedar immobilitzat fins que l’empresa de transport va desplaçar a un altre conductor, qui es va fer càrrec de la conducció de l’autobús a fi de continuar amb la realització de la ruta en el transport dels menors.

 

Sancions

En superar àmpliament, el conductor denunciat, la taxa permesa per a conduir aquest tipus de vehicles, aquest podria ser sancionat amb una multa de 1.000 euros, tal com preveu l’article 80.2.a. de La Llei de Seguretat Viària, així com amb la pèrdua de 6 punts per aquesta mateixa raó i tractar-se d’un conductor professional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mataró acull la 8a Jornada Unifica’t d’esport inclusiu

Notícia següent

Blanes recupera amb èxit el sorteig de la tornada d’en Bla i la Nes

Notícies relacionades