Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Busquen un nen de 3 anys desaparegut des de finals d’abril

Avatar photo
El petit va desaparèixer el passat 25 d’abril

El Centre Nacional de Desapareguts del Ministeri de l’Interior ha difós avui la informació sobre la desaparició d’un menor de tres anys desaparegut des del passat 25 d’abril. Familiars i Forces i Cossos de Seguretat estan investigant la seva desaparició, que podria estar relacionada amb una possible sostracció parental.

Julen Aaron, el menor desaparegut, fa 0,95 metres, pesa 18 quilos, i té una complexió normal. Els seus ulls són marrons i el seu cabell castany, segons han informat les autoritats. Tant l’associació SOS Desapareguts com el Centre Nacional de Desapareguts (CNDES) han difós la seva imatge i les dades del petit per facilitar-ne la cerca.

Se sospita que un dels pares podria haver-se endut en Julen sense previ avís i sense informar l’altre progenitor. Fins al moment, no s’ha revelat quin dels pares va presentar la denúncia.

Es demana a qualsevol persona que tingui informació que es posi en contacte amb la Policia Nacional al 091 o amb Emergències al 112.

L’Associació SOS Desapareguts ha proporcionat diversos números de contacte per rebre qualsevol informació rellevant: 649 952 957 i 644 712 806. També es pot contactar via correu electrònic a [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nova acció dels espigoladors, a les moreres del carrer de l’Àncora de Torredembarra

Notícia següent

Salou crea la seva pròpia fragància

Notícies relacionades