Augmenten a 13 els morts en l’incendi d’una discoteca: “Mama, morirem”

La Policia té una llista de 15 persones desaparegudes i busquen més cadàvers entre les runes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La xifra de morts en la zona de discoteques de Múrcia on aquest diumenge hi ha hagut un tràgic incendi continua augmentant. Les últimes dades de la Policia, que investiga els fets, confirmen 13 víctimes mortals, que podrien augmentar encara més perquè els investigadors tenen una llista amb 15 persones desaparegudes durant el foc.

Els Bombers encara treballen al lloc dels fets per intentar trobar més víctimes, però l’estructura de l’edifici ha quedat molt malmesa i una de les plantes ja ha col·lapsat, així no poden avançar ràpidament.

De moment, la Policia se centra a identificar les víctimes mortals i trobar les víctimes que encara consten com a “desaparegudes”. A causa de l’estat dels locals, la investigació sobre les causes de l’incendi encara no es podrà començar fins d’aquí a uns dies.

De moment, se sap que han cremat tres discoteques a la zona. Tots els indicis indiquen que La Fonda Milagros seria el local on ha començat el foc, ja que és el més afectat per les flames i és on han aparegut els cossos de les 13 víctimes mortals.

 

Una jove va enviar un missatge als seus pares: “Mama, morirem”

El pare d’una de les joves desaparegudes durant l’incendi ha mostrat aquest diumenge un missatge que va rebre de la seva filla quan es va produir l’incendi.

La noia, de 28 anys, havia sortit amb el seu xicot i uns amics, però cap a les 06:06 h del matí va enviar un missatge de WhatsApp a la seva mare. “Mama, t’estimo, morirem tots”. Segons el pare, després d’enviar l’àudio ja no van saber res d’ella.

Per ara no s’ha pogut identificar les víctimes de l’incendi, però tot apunta al fet que les 13 víctimes mortals pertanyen a la llista de 15 desapareguts que la Policia té.