Apunyalen l’assassí del seu fill de 16 anys a les portes del jutjat

Els pares de la víctima s'han presentat al jutjat i han atacat el jove per venjar la mort del seu fill

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els pares d’un noi de 16 anys que va morir assassinat el desembre del 2021 han estat detinguts després d’apunyalar el seu presumpte assassí a l’entrada del jutjat.

 

Segons han informat des de ‘Levante-EMV’, els fets han succeït a les onze del matí d’aquest dimarts, 28 de març, a les portes de la Ciutat de la Justícia de València i els atacants han estat detinguts per la Policia Nacional.

 

Segons expliquen les mateixes fonts, l’acusat ha acudit davant del Jutjat de Menors perquè se li havien d’aplicar una sèrie de mesures cautelars, com ara l’allunyament de la família del menor assassinat. Al jove se l’acusa d’apunyalar la víctima, de 16 anys, al cor quan havia quedat amb ell per pegar-se després d’una discussió a través de les xarxes socials.

 

Els agressors, els pares de la víctima, no estaven citats al jutjat, però han acudit pel seu propi peu a la Ciutat de la Justícia, ja que probablement tenien informació sobre la compareixença del jove.

 

Els pares duien a sobre armes blanques amb la clara intenció d’agredir el noi i venjar-se per la mort del seu fill, i ara podrien ser acusats d’homicidi en grau de temptativa. El noi, que encara és menor d’edat, ha rebut uns talls al coll, però superficials, així que no es tem per la seva vida.