Aixequen el cadàver d’una dona i s’adonen, de casualitat, que segueix viva

La dona no tenia constants vitals, però quan ja s'havia avisat fins i tot a la funerària, va reaccionar i van poder saber que seguia viva

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona ha salvat la vida de casualitat després que els metges que la van atendre creguessin que havia mort i ella reaccionés durant l’aixecament del cadàver.

 

Els fets han succeït a Espanya, concretament a la localitat d’Almuñécar, on els serveis d’emergència van ser requerits per uns familiars perquè una dona no presentava signes de vida.

 

En arribar, els sanitaris van seguir tots els protocols sanitaris i li van comprovar les seves constants vitals: la dona no tenia pols, no li podien escoltar el cor i tampoc semblava que estigués respirant.

 

Així, els tècnics van declarar la seva mort i van activar el protocol judicial per fer l’aixecament del cadàver, fins i tot avisant la funerària per començar a preparar l’enterrament.

 

Quan va arribar la comitiva judicial, amb els forenses i la Guàrdia Civil, van procedir a l’aixecament del cadàver i llavors van detectar una respiració molt lleugera de la dona. Ràpidament, els metges van injectar-li adrenalina i la dona va recuperar les seves constants vitals, traslladant-la d’urgència a un hospital, on segueix ingressada a l’UCI.

 

Pel que sembla, la dona tenia les constants vitals tan baixes que cap de les comprovacions dels sanitaris d’emergència van donar resultats positius. Afortunadament, finalment sí que es va poder detectar que seguia amb vida i la dona, de 70 anys, segueix lluitant per sortir d’aquesta situació.