Dilluns, 1 de juliol de 2024
És notícia

Es confisquen 1841 quilos d’haixix en una platja

Avatar photo
Les quasi dues tones de droga van ser abandonades pels narcotraficants en veure’s sorpresos per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha decomissat 1.841 quilos d’haixix desembarcats a la platja el passat dissabte 3 de febrer. L’operatiu es va iniciar quan una embarcació va ser detectada per les càmeres del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE), prop de la platja de Las Azucenas de Motril, a Granada.

Moments després, es van desplegar les patrulles de Seguretat Ciutadana i el Servei Marítim de la Guàrdia Civil. Les càmeres del SIVE revelaven que l’embarcació atracava a la costa, desembarcant els narcotraficants amb embalums. Els dipositaven a la sorra i després els carregaven en una furgoneta. En advertir la presència policial, els homes van fugir de la platja ràpidament a peu, abandonant la seva càrrega.

Els agents van confiscar 45 fardells d’haixix, cinc a la platja, 18 dins de la furgoneta i 22 en l’embarcació. També va ser intervinguda una embarcació semirígida -de les conegudes com a “narco llanxa”- equipada amb dos motors, a més de la furgoneta.

La Policia Judicial d’Almuñécar ha obert una recerca per a tractar d’identificar i detenir als narcotraficants, en el marc de l’operatiu contra el narcotràfic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor una noia de 20 anys en caure de la seva moto

Notícia següent

Judici a Dani Alves: finalitza la primera de les tres sessions

Notícies relacionades