VÍDEO: L’infern viral d’un nen víctima de bullying: “No vull viure”

Fa més de 4 anys que el noi pateix aquesta situació

Els fets que es mostren a les imatges van passar al col·legi Es Puig de Lloseta, un lloc que el protagonista de les imatges difícilment podrà oblidar. Era l’aniversari d’aquest jove d’11 anys i va decidir portar un pastís per als companys, però la mare del menor es va sorprendre quan va tornar a casa plorant. “Diu que no viure més”, assegura el germà de la víctima en declaracions que recull El Caso.

Aquest municipi de 5.000 habitants a Mallorca està completament consternat per les imatges que han inundat les xarxes socials. Al vídeo, es pot veure com els companys d’escola del noi se’n riuen d’ell -i del pastís d’aniversari- i li dediquen insults com “foca” i “gordo.

Segons asseguren els familiars del menor, fa més de 4 anys que el noi pateix aquesta situació. La duresa de les imatges ha posat les xarxes en peu de guerra, i és que no entenen com aquest tipus de situacions poden continuar passant a les escoles. El centre educatiu, lluny d’assumir responsabilitats, ha anunciat que denunciaran el germà de la víctima per difamacions.