VÍDEO: Impactant atropellament múltiple en una terrassa d’un bar

La plaça d’Espanya de Sabadell va ser escenari d’un brutal atropellament aquest passat diumenge. El servei d’emergències va rebre l’avís a un quart de tres de la tarda per aquest greu incident.

Per causes que es desconeixen, el conductor d’un vehicle va perdre el control i va estavellar-se contra la terrassa d’un bar sabadellenc. En concret, del situat al número 16 d’aquest indret de la ciutat del Vallès Occidental, el bar Cielo Azul.

Segons informa el Diari de Sabadell, en total va haver-hi quatre persones atropellades. Un home de 63 anys i una dona de 51 anys van ser evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) fins a l’Hospital de Terrassa per a la seva valoració.

Una tercera persona atropellada, una dona de 61 anys, va ser traslladada fins a l’Hospital Parc Taulí. Una quarta persona, un home de 70 anys, va patir ferides de poca consideració i va ser atesa pels professionals sanitaris al lloc dels fets.

En el moment de l’atropellament, a més, un gos que acompanyava les tres persones que es veuen en les imatges, aconsegueix sortir il·lès.

En aquest accident a la plaça d’Espanya, un dels ocupants del vehicle també va ser traslladat fins a l’Hospital Parc Taulí. Aquest, l’estat en què va ser evacuat és de caràcter greu.

A més dels danys personals produïts en l’atropellament, també va haver-hi danys materials al bar i a un arbre.

Els Bombers de la Generalitat van desplaçar-se fins al lloc de l’accident amb quatre dotacions; el SEM ho va fer amb sis ambulàncies; mentre la Policia Municipal de Sabadell també va treballar-hi amb diverses unitats.

Es desconeixen els motius de la pèrdua de control del vehicle, però el conductor del vehicle implicat va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia i de drogues.