VÍDEO: Deixen un gos engabiat en la finestra d’un pis

L'animal portava diverses hores sense poder-se moure ni beure aigua en estar tancat en l'estret espai

Enèsim cas de maltractament animal a Barcelona. La protectora Love Animals BCN ha publicat les angoixants imatges d’un rescat a un gos engabiat entre la persiana i la tanca d’un domicili de la capital catalana.

En el vídeo, que s’ha difós a través d’Instagram, es pot veure com dues dones es van sorprendre aquest dilluns en trobar a un gos empresonat en l’estret espai entre la tanca metàl·lica d’un baix i la persiana d’aquest. L’animal portava posat un morrió per a no bordar i així cridar l’atenció dels vianants.

Preocupades per l’estat de salut del gos, van cridar a la protectora, qui va procedir a donar l’avís a la Guàrdia Urbana de Barcelona –cos policial amb competències en casos de maltractament animal– i a l’Oficina de Protecció Animal de Barcelona (OPAB). Segons expliquen i es pot veure en la filmació, el gos va ser decomissat i traslladat a la protectora.

Love Animals BCN ha explicat que, segons van poder saber gràcies als veïns de la zona, l’animal portava hores engabiat d’aquella manera. Cal destacar que l’espai era tan reduït que el gos cabia només de costat i ni tan sols es podia asseure.