VÍDEO: El moment de pànic en un festival amb 1 mort i 20 ferits

La direcció acaba d'anunciar la cancel·lació del festival

La direcció del Medusa Festival acaba d’anunciar la cancel·lació definitiva de l’esdeveniment, que havia de durar fins al 15 d’agost, després de la mort d’un jove de 22 anys i l’atenció sanitària a altres 40 persones més arran de la caiguda en la matinada d’aquest dissabte de part de l’escenari i altres elements del recinte per les fortes ratxes de vent registrades.

“És un moment molt dolorós. Difícil i colpidor. Un moment tremendament trist i de desànim per a parents, amics. Un moment que ningú hauria de conèixer mai. També és el moment més dur que mai pensem passar tots els que formem Medusa Festival”, assenyala la direcció de l’esdeveniment en un comunicat.

La direcció assegura que estan “desolats” i “trencats per dins”, fins al punt que “no surtin gairebé les paraules”. “Els nostres pensaments els ocupen contínuament tots i cadascun dels afectats, directa i indirectament, pel desgraciat, inesperat i inevitable accident que ha ocorregut aquesta nit a causa de les extremes i imprevisibles inclemències del temps durant la celebració de Medusa Festival”, afegeixen.