Una veïna de Barcelona es troba un gos esquarterat a casa seva

Carmen, una veïna de Nou Barris, es defineix com una “amant absoluta dels animals” que es dedica a vetllar pel seu benestar en diferents organitzacions. El passat 28 de juny, quan anava a llençar les escombraries com ho fa habitualment, es va trobar amb una desagradable sorpresa que encara la persegueix.

A l’alçada del número 62 del carrer Escòcia hi havia un sac de pinso d’una reconeguda marca d’aliments canins que semblava estar completament tancat i per estrenar. Al col·laborar en diferents associacions d’animals, va decidir emportar-se’l a casa per aprofitar el que en un principi va pensar que era un simple malbaratament.

El que no sabia és que en realitat “la seva bona intenció” la portaria a la necessitat de “buscar justícia”.

Després de trobar el sac, la Carmen el va posar al pati interior de casa, on guarda aquest tipus d’aliments. Al passar uns dies, va començar a notar una forta olor però no li va donar cap tipus de “importància”. Va pensar que era “una cosa d’algun veí”.

L’1 de juliol es va adonar que alguna cosa passava amb la seva troballa de les escombraries: va veure que regalimava sang en el seu pati i que l’origen era el sac de pinso. Llavors, a l’obrir el paquet per veure “què passava”. Va trobar un munt de “bossetes” on s’hi trobava un gos esquarterat.