Una mare troba el seu bebè robat després d’apareix a “Ahora Caigo”

La dona assegura que una de les concursants és la filla que li van dir que havia mort després de néixer

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Una dona està completament segura que una de les concursants del programa “Ahora Caigo” d’Antena 3 és la seva filla que va morir després del part. Els fets ja s’estan investigant com un possible cas de bebè robat, una realitat molt dura que Espanya va viure entre els anys 1940 i 1990.

Durant aquestes cinc dècades, sanitaris i monges van arribar a robar més de 300.000 bebès nounats per vendre’ls a famílies riques, mentint a la mare biològica dient que la criatura havia mort durant el part.

L’any 1990, una veïna de Sevilla va donar a llum una nena a l’hospital de Sabadell. Segons explica El Español, el bebè va néixer de forma prematura i va necessitar una transfusió de sang, però després de tres mesos ingressada va acabar morint. No obstant això, la mare no s’ho va arribar a creure i sempre ha sospitat que es podia tractar d’una nena robada, ja que mai la van deixar veure el cadàver de la seva filla. Només li van donar un fèretre tancat que va ser enterrat a Sabadell.

Des d’aleshores han passat 31 anys i les sospites de la mare, que actualment té dues filles, segueixen més vives que mai. De fet, van augmentar considerablement quan mirant el programa “Ahora Caigo” va veure que una de les concursants era idèntica a una de les seves filles i tenia la mateixa edat que tindria la filla que suposadament havia mort.

Ràpidament, la mare ha començat a investigar si podria tractar-se d’un dels últims casos de bebès robats. L’advocat de la dona ja ha sol·licitat a l’hospital de Sabadell tota la documentació necessària i els papers sobre el part de la dona i la defunció del bebè. Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Sabadell se li ha concedit un permís per exhumar les restes mortals de la nena i poder comprovar si va morir realment o es tracta d’un cas de bebè robat.