Una mare mata els seus fills de 6 i 8 anys

Van trobar els cadàvers en estat de descomposició

Una mare ha estat detinguda als Estats Units per matar els seus fills de 6 i 8 anys. Tot es va descobrir quan el passat dimecres uns veïns de Baltimore van alertar la policia per una forta olor que provenia de l’interior del domicili de la presumpta assassina. Quan els agents van arribar-hi, van comprovar que hi havia els cadàvers en descomposició d’un nen i una nena.

Els dos cossos presentaven símptomes d’haver mort de forma violenta. El cadàver de la nena de 6 anys va ser trobat a la banyera, on hauria estat estrangulada i ofegada. El cos sense vida del nen de 8 anys es trobava en un sac de dormir i tenia el cap tapat amb una bossa d’escombraries. En el seu cas va morir d’una punyalada al pit.

Segons el testimoni d’un veí, els menors havien estat vistos per última vegada el dijous anterior i aquella mateixa nit es van sentir crits a l’interior del domicili que deien “No, mami, no”. Per aquest motiu, la mare de les criatures, de 28 anys, va ser detinguda acusada de matar els seus fills. Tot i que en un primer moment ho va negar tot, finalment ha acabat confessant el crim.