Una mare detinguda per fer fora de casa als seus fills menors d’edats

Els adolescents van estar 26 dies sense tornar al seu domicili

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
One young man sitting on bench at school yard. Break time. Back view.

Lourdes és una mare que va voler castigar els seus fills fent-los fora de casa, ella pensant que tornarien aviat en veure que la situació no era bona. Però els tres nens, tots menors d’edat, no van trepitjar el seu domicili per més de vint-i-cinc dies.

La mare estava cansada de la conducta dels seus dos fills menors (15 i 17 anys), que no ajudaven a casa, se saltaven premeditadament el toc de queda imposat per ella i només feien cas del telèfon mòbil quan estaven a casa. Per això, la mare i els fills sempre tenien disputes a casa. Fins que un dia Lourdes va decidir fer-los fora, a ells dos i al seu germà gran (que no posava remei a la situació) per tal de donar-los una lliçó.

Els nens menors, en veure’s en aquesta situació es van refugiar en cases d’amics. Però l’institut dels adolescents va posar aquests actes en coneixement dels Serveis Socials i després en mans de la Policia Local. A conseqüència, la va ser detinguda per un presumpte delicte d’abandó de menors i va ser posada a la disposició del jutjat.