Una festa il·legal acaba amb un cambrer segrestat i torturat durant dies

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tres homes han estat detinguts per la Guàrdia Civil acusats de segrestar i torturar un cambrer que treballava per ells en festes il·legals plenes de drogues i armes a la localitat malaguenya de Marbella. La víctima va estar retinguda durant quatre dies fins que va aconseguir fugir i anar-ho a denunciar als cossos de seguretat.

Els detinguts, vells coneguts de les forces policials per tràfic de drogues, organitzaven festes il·legals a la Costa del Sol en les quals la víctima treballava com a cambrer. Després d’una de les festes, un dels organitzadors el va acusar de robar part de la recaptació, motiu pel qual el va apallissar i el va segrestar.

El cambrer va ser traslladat per diverses festes on era exhibit emmanillat i emmordassat com a part d’un espectacle en el qual simulaven que el disparaven amb pistoles i l’assassinaven. Fins i tot, un dels segrestadors li va dibuixar una “M” a la cara amb una navalla per deixar marcada la inicial del seu nom.

Per poder deixar-lo lliure, els segrestadors li reclamaven 10.000 euros. L’home va aconseguir que el seu pare li fes la transferència dels diners, motiu pel qual els detinguts el van portar per diversos caixers de Marbella per retirar els diners. En un moment de distracció, però, la víctima va poder desfer-se de les brides amb les quals estava emmanillat.

L’home va aconseguir fugir amb el seu cotxe després d’encastar-lo a la porta del garatge on estava retingut i va arribar a un poble de Sevilla on va poder denunciar els fets a una caserna de la Guàrdia Civil. Els tres segrestadors han estat detinguts com a autors dels delictes de segrest, lesions greus, tràfic de drogues, robatori amb violència i intimidació, falsedat documental i usurpació d’identitat.