Una clínica intercanvia els embrions de dues parelles

Una parella s’ha vist obligada a intercanviar als seus bebès perquè no eren els seus fills biològics. Les dues dones es van sotmetre a un tractament de fecundació in vitro, però la clínica es va equivocar amb els embrions. Ara les dues parelles denuncien a la clínica de Califòrnia, Estats Units.

Una de les parelles es van adonar que el seu bebè no tenia la pell ni el cabell com ells i es van sotmetre a un test d’ADN per a comprovar les seves sospites. Efectivament, el test va declarar que la filla no era seva.

Després de descobrir l’error, les dues parelles es van conèixer i van decidir recuperar la custòdia dels seus fills genètics, en un intercanvi formalitzat pels tribunals. Però el sofriment sofert per les dues famílies és gran, ja que la criatura que cada mare va portar al món no era la seva biològica.

“Quan es va saber la veritat, intercanviar als nens ho va fer encara més pertorbador. Perdre al nen que coneixes pel nen genètic que encara no coneixes és realment un malson impossible”, reconeix.