Un ‘tiktoker’ fa xantatge a un restaurant per a aconseguir un dinar gratis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El ‘tiktoker’ Jona Sánchez va anar a un local i va començar a gravar un directe pels seus seguidors a les xarxes socials. En el vídeo apareix com Sánchez increpa al propietari del restaurant que no li havien posat coberts per a patates o que no li donessin una mica de salsa per a la seva comanda.

Per això, va intentar emportar-se el menjar de manera gratuïta i ho va aconseguir després que el ‘tiktoker’ amenaces al propietari amb posar-li centenars de ressenyes negatives del seu local a través de la gent que estava veient el directe en aquells moments.

Aquest vídeo s’ha difós i molts són els que no dubten en posar-se al costat del propietari per l’actitud arrogant del ‘tiktoker’ al restaurant. Per això, des de l’incident, el restaurant de Castelló ha assolit més de 13.000 ressenyes positives a Google.

L’actitud de l’audiència ha provocat que el ‘tiktoker’ hagi esborrat el vídeo del seu Tiktok i, fins i tot, va a demanar-li perdó al propietari del restaurant. A més, ha fet un altre vídeo dient que es va equivocar i demanant disculpes pel seu mal comportament.