Un repartidor es menja la comanda d’una clienta i li envia un missatge

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona del Regne Unit va assegurar que va demanar el seu esmorzar a través d’una aplicació de lliurament a domicili i mai el va rebre. En canvi, li va arribar un missatge del repartidor: “Em vaig menjar el teu menjar”, deia.

El passat 6 de febrer, Illy Ilyas va decidir realitzar una comanda en el seu telèfon per a ordenar dos combos d’hamburgueses i un wrap de pollastre. En total tot l’esmorzar va arribar a costar 14,71 pounds (aproximadament 18 euros), tal com va informar el mitjà de comunicació britànic The Sun.

La jove va assegurar per Twitter que el primer missatge que va rebre de l’aplicació és que el menjar ja s’estava preparant. Una mica més tard, li van notificar que la comanda ja es trobava “en camí” del seu domicili.

Quan la londinenca estava esperant que arribés el seu menjar, un text la va deixar sorpresa: “Perdó reina, em vaig menjar el teu menjar”, li va enviar el repartidor per missatge.

“Al principi em vaig quedar en xoc. Vaig pensar que era un acudit i vaig començar a riure”, va assegurar la jove en The Sun. A mesura que passava el temps es va adonar que no es tractava de cap broma, ja que en l’aplicació apareixia que el seu menjar havia arribat al seu destí.

L’empresa li va permetre realitzar una nova comanda sense cap cost: “Potser el repartidor tenia molta gana, no m’agradaria ser la raó per la qual un home famolenc es quedi sense treball en una pandèmia”, va manifestar la jove.