Un mecànic trenca d’un cop de puny el nas a un client del seu taller

També li dona diverses puntades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove, fill del propietari d’un taller a Salamanca, per presumptament trencar els ossos del nas i provocar contusió mandibular a un client després de donar-li un cop de puny i diverses puntades.

Segons fonts policials, la denúncia contempla que el propietari d’un cotxe, que tenia el cotxe en el taller, s’havia presentat diverses vegades en les instal·lacions per a demanar explicacions pel retard en l’arranjament, davant el que li van donar “excuses vàries”, i que va suposar una discussió.

Després d’aquests fets, ocorreguts el 9 de desembre, l’amo del cotxe, quan va arribar a la seva casa, li va comptar el succeït al seu fill, qui va decidir tornar per a “demanar explicacions” per la situació.

Llavors, el fill del propietari del vehicle va ser atès pel fill de l’amo, el qual, segons va informar després la policia, es va dirigir a ell “de males maneres”.

En un moment de la discussió, el jove que li va atendre en el taller li va propinar un cop de puny en la cara i diverses puntades, per la qual cosa posteriorment va haver de ser atès en un centre sanitari, on li van diagnosticar trencament dels ossos del nas i contusió mandibular.

Després de les gestions realitzades per funcionaris de la Comissaria Provincial de Salamanca, els agents van identificar a l’autor de les lesions i va ser detingut, concretament el dia 23 de desembre.