Un jove de 14 anys mata a trets 3 menors en una botiga

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Abel Acosta, un noi de 14 anys, és el menor més buscat després de matar a trets tres adolescents en una botiga i fugar-se. Els fets van passar a Estats Units el passat 26 de desembre, quan el jove va entrar a una gasolinera i va començar a disparar a quatre menors d’entre 14 i 17 anys. Tres d’ells van morir, mentre el quart es troba ingressat en un hospital recuperant-se de les ferides.

Després del tiroteig, el noi va fugir del lloc en una furgoneta blanca conduïda pel seu pare, que ja s’ha entregat a la policia. Del menor, en canvi, no se’n sap res. Les autoritats han decretat una ordre de crida i cerca sobre ell, al que qualifiquen de perillós i asseguren que continua armat.

S’ha distribuït la seva fotografia per tot el país i es demana la col·laboració ciutadana, oferint una recompensa de més de 4.400 euros per qui aporti informació rellevant sobre la seva ubicació. Pel que fa al motiu del crim, la principal hipòtesi dels investigadors és que es tractaria d’una revenja entre els joves per una baralla que havien tingut anteriorment.