Un influencer de 22 anys, captador de menors prostituïdes

El raper té més de 150.000 subscriptors en el seu canal

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La policia espanyola va detenir el raper Saymol Fyly i a altres 36 persones, la majoria de nacionalitat dominicana, per l’explotació sexual de 10 menors d’edat, a les quals també obligaven a consumir i distribuir substàncies estupefaents.

Bolsonaro supera obstrucció intestinal: metges descarten nova cirurgia Saymol Fyly té més de 150.000 subscriptors en el canal de vídeos YouTube, van informar fonts policials. Un altre detingut és un home equatorià de 65 anys que està acusat de matar a un altre d’un cop de puny el 12 d’agost de 2021 en la capital d’Espanya.

Les víctimes estan tutelades pel govern regional de Madrid i la recerca va començar el mes d’abril passat. Els agents van descobrir que una menor s’escapolia amb assiduïtat del centre on residia.

Durant les seves absències mantenia relacions sexuals amb persones majors d’edat a canvi de diners o de substàncies estupefaents. Altres companyes d’aquesta menor també s’escapolien amb el mateix objectiu.

Els integrants de la banda contactaven amb elles en xarxes socials, es guanyaven la seva confiança i, posteriorment, les utilitzaven per a oferir serveis sexuals a clients als quals subministraven drogues.

Agredides sexualment

En alguns casos les obligaven a distribuir elles mateixes les substàncies i, després del lliurament, eren agredides sexualment pels mateixos consumidors. Una de les menors va romandre durant tres dies tancada en una habitació d’un habitatge dedicat al narcotràfic. Allí l’obligaven a prostituir-se.

En un moment de descuit, la víctima va aconseguir fugir i demanar ajuda en un establiment comercial, des d’on es va avisar a la policia. Les forces de seguretat van identificar a tots els implicats, tres dones entre ells, i van desenvolupar una operació per a la seva detenció a la fi del passat any amb 150 agents.

La policia va confiscar substàncies estupefaents, una arma de foc, un matxet, diners i material informàtic. Els sospitosos estan acusats dels delictes d’agressió sexual, prostitució de menors, tinença de pornografia infantil, detenció il·legal i delicte contra salut pública.