Un home mata la seva dona i crema el cadàver en un abocador

Un home de 53 anys ha estat detingut aquest dilluns per la Guàrdia Civil acusat d’assassinar la seva dona i cremar el cadàver en un abocador, segons ha avançat la Cadena SER. Els fets van passar a la localitat malaguenya de Rincón de la Victoria, on aquest diumenge la parella hauria mantingut una forta discussió al mig del carrer que va requerir la intervenció policial.

No va ser fins aquest dilluns, però, que un veí hauria alertat a la Guàrdia Civil que es podria haver comès un assassinat després que fos testimoni de com l’home treia el cos de la víctima, presumptament sense vida, del domicili familiar. Després d’introduir-lo al maleter del cotxe, hauria conduït prop de 40 quilòmetres fins a l’abocador de Nerja, on hauria calat foc al cadàver per desfer-se d’ell.

Els agents de la Guàrdia Civil han pogut trobar el cos sense vida i poc després han procedit a la detenció del marit. Ara els investigadors tracten de descobrir quan es va produir el crim i quins eren els motius. Els primers indicis apunten que la dona hauria mort d’un fort cop al cap amb un objecte contundent. La víctima tenia 37 anys i era de nacionalitat russa, encara que feia molts anys que vivia en aquesta localitat de la Costa del Sol.