Un home és operat d’urgència per tenir un quilo de claus a l’estómac

Hi ha addiccions que estan tan normalitzades en la nostra societat, que de vegades resulta complicat donar-se’n compte de si un ha creat dependència amb determinades substàncies.

Entre alguns exemples d’aquesta situació tenim el consum d’alcohol, associat a la bona estona i les reunions socials, el que complica veure si un estaria consumint més alcohol del compte.

Per això, els experts suggereixen que cada persona analitzi els seus hàbits per veure fins a quin punt aquesta substància interfereix en la seva vida, i veure així si hi ha un veritable problema d’alcoholisme.

Un cop reconegut el problema, el millor és posar-se en mans d’un expert per acabar amb l’addicció. Si no, encara que intentar deixar-ho per un mateix és molt valent, la manca d’alcohol pot portar a algunes persones a intentar saciar aquesta addicció per altres vies.

Aquest ha estat el cas d’un home a Lituània que va començar a ingerir claus i cargols per saciar la seva set d’alcohol poc després de deixar-ho per complet a l’adonar-se de la seva dependència. L’home ‘consumia’ tot tipus d’aquests petits objectes de metall, fins i tot alguns de deu centímetres de llarg.

Un dia el seu estómac no va poder més, el que el va portar a acudir al servei d’urgències de l’Hospital Universitari de Klaipeda, afectat d’un agut dolor en el tracte digestiu.

Un cop allà, els metges van voler saber d’on procedia el dolor exactament, de manera que li van realitzar una prova de radiografia. Per a la seva sorpresa, van trobar la causa del mal de l’home: tenia tota mena d’objectes metàl·lics al seu interior, amb mesures des de dos mil·límetres fins a deu centímetres, tal com afirmen els mitjans locals.

Els sanitaris van passar-se més de tres hores extraient objectes metàl·lics del seu estómac: claus, cargols, femelles o navalles, entre altres coses, que juntes van aconseguir ni més ni menys que més d’un quilo de pes.