Un aterratge forçós deixa quatre morts i dotze ferits

Quatre persones han mort i dotze més han resultat ferides en un aterratge forçós aquest diumenge a Sibèria. L’operatiu de rescat de les persones que eren al vol ha conclòs a primera hora d’aquest dilluns.

El succés ha tingut lloc a la província d’Irkutsk, a la regió russa de Sibèria, quan un avió de passatgers model L-410 ha hagut de realitzar una maniobra d’emergència amb 16 persones a bord, informa l’agència de notícies russa Sputnik.

“Ha conclòs el treball per alliberar a les persones que havien quedat atrapades a l’aeronau. Segons la informació actualitzada, dotze persones han resultat ferides i, lamentablement, quatre han mort”, ha informat el Ministeri d’Emergències de Rússia.

Més tard la Fiscalia de transport regional ha precisat que entre els morts es troba un tripulant i tres passatgers. S’ha obert una causa penal per violació de les normes de seguretat d’exploració del transport en relació a l’accident.

Les circumstàncies del succés seran investigades pel Comitè d’Investigacions de Rússia, atès que s’ha localitzat una de les caixes negres de l’avió.