Txarango s’acomiada definitivament

El grup ja va anunciar la seva separació en el 2019

Txarango. Imatge pròpia

El grup ripollès, Txarango, s’acomiada definitivament de tots els seus fanàtics, així ho ha enunciat en un emotiu missatge a la xarxa social d’Instagram. Txarango ja va anunciar la seva separació l’any 2019, que succeiria després de la publicació del seu últim disc i d’una gira de comiat per tot el país.

Però la pandèmia del coronavirus ha provocat que això no hagi estat possible, la gran majoria dels seus concerts han estat cancel·lats per aquesta situació. Ara, també han hagut de deixar de banda el Festival Clownia, que s’havia de celebrar el 2022 i organitzat pel mateix grup.

La situació amb la Covid-19 provoca que el grup no pugui acomiadar-se dels seus aficionats cara a cara amb concerts i que no li quedi altre remei que fer-ho per xarxes socials. En el seu Intagram deixen constància que això no ha sigut possible.

“Durant aquest temps ens hauria encantat poder fer alguns concerts de comiat on celebrar en directe les cançons, igual que ho hem fet tantes vegades al llarg de tots aquests anys, saltant i ballant plegades a cor obert, en un esclat sense mesures, i acomiadar aquest viatge amb una gran festa; però la situació ho ha fet impossible”, escriuen en aquesta xarxa social.