Truca a emergències dient que ha apunyalat a la seva germana i és mentida

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Agents de la Policia Nacional van detenir el passat 9 de gener a un home de 61 anys com a presumpte responsable d’un delicte de desordre públic, a Estepona (Màlaga). En reiterades crides rebudes en el CIMACC 091, l’arrestat va sol·licitar la presència dels serveis d’emergència i policials manifestant que havia apunyalat a la seva germana; alguna cosa que es va comprovar que no era veritat.

Una vegada personats en el lloc, l’investigat va confessar als agents que no podia accedir al domicili que compartia amb la seva germana i que havia mentit en el seu requeriment. Entrevistats amb la presumpta víctima els actuants van comprovar que no presentava cap lesió. Suposadament, problemes amb el repartiment d’una herència semblen ser l’origen dels fets, han indicat des de la Policia Nacional.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 23.00 hores del passat dia 9 quan diverses anomenades al CIMACC 091 alertaven d’una agressió amb arma blanca en un immoble. En aquestes comunicacions el requeridor al·legava ser l’autor dels fets, manifestant haver assentat diverses punyalades a la seva germana amb la qual comparteix habitatge.

Entrevistats amb el sol·licitant, aquest va confessar que el requeriment era simulat i que, realment, demandava la seva presència al no poder accedir al domicili que comparteix amb la seva germana, reconeixent que havia alertat als serveis d’emergència –Policia Nacional i ambulància–, manifestant haver agredit amb una arma blanca a la seva germana.

Les comprovacions realitzades pels intervinents van denotar que l’origen aparent dels fets radicava en problemes d’herència, podent a més descartar que la presumpta víctima presentés algun tipus de lesió. Finalment, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de desordre públic, en simular una situació de perill que va provocar la mobilització dels serveis de policia i assistència. Dels fets entén el Jutjat d’Instrucció número 1 d’Estepona.