Troben un home assassinat a casa seva amb la porta tancada per dins

La Policia Nacional investiga l’homicidi d’un home al districte de Pont de Vallecas, el cadàver del qual va ser localitzat diumenge passat a casa seva, que estava amb la porta tancada i la cadena tirada per dins, segons han informat a EFE fonts policials.

La troballa del cos va tenir lloc a les quatre de la tarda d’aquell dia en un cinquè pis al número 15 del carrer de Sierra Toledana. La mare de la víctima va trucar a un manyà perquè li obrís la porta del domicili perquè no tenia notícies del seu fill. També es va posar en contacte amb el 112 per por a que li hagués passat alguna cosa.

Diverses patrulles policials es van personar al lloc i quan van accedir a la vivenda van localitzar a terra el cadàver d’aquest home, un espanyol d’origen colombià de 51 anys. L’home estava en pijama lligat de mans i emmordassat amb cinta americana.

Els sanitaris del Summa 112 també van anar al domicili, però l’equip mèdic només va poder confirmar la mort sense manipular el cos. Dies després, l’autòpsia ha confirmat que va ser una mort violenta.

Les indagacions estan sent desenvolupades pel Grup d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia Nacional. De moment, els investigadors desconeixen com va poder sortir l’assassí de la vivenda o si la víctima, abans de morir, va ser qui va tancar la casa amb clau.

El que sí que es coneix és que dissabte al matí, un dia abans de trobar el cos, diversos veïns van sentir tres crits d'”auxili”.