Troben el cos sense vida d’una nena d’11 anys en un parc aquàtic

Encara no s'expliquen les causes de la mort

Els fets van tenir el passat 6 d’agost a Liquid Leisure, el parc aquàtic a l’aire lliure més gran del Regne Unit i possiblement d’Europa. Durant la tarda de dissabte, una mare va perdre de vista la seva filla i va demanar ajuda als treballadors per localitzar a la menor, a qui van buscar per tot el llac.

Un seguit de persones -en col·laboració amb els serveis d’emergència anglesos- es van sumar a la cerca de la nena, amb una descripció exacta d’aquesta. No obstant això, i malgrat els esforços de tots els que hi van participar, no van poder evitar la tragèdia.

En total, hi van participar prop de 40 persones, inclosos els Bombers i el Servei d’Ambulància de la regió (South Central), així com patrulles de la policia i el servei aeri. Una hora després van localitzar la petita, que va ser traslladada a l’hospital, on va acabar morint.

La policia de Thames Valley encara no ha pogut determinar les causes de la mort, tot i que la investigació encara es troba en les primeres fases. L’autòpsia i una investigació més exhaustiva determinaran les causes de la mort.