Troben un cadàver a l’arqueta de l’enllumenat. Investiguen què feia allà

La policia ha obert una recerca per a identificar la víctima

El cos sense vida d’un home ha estat trobat aquest dimarts a l’interior d’una arqueta de l’enllumenat públic de la localitat biscaïna de Galdakao. Les primeres recerques apunten al fet que l’home hauria mort mentre intentava sostreure cable de la instal·lació. Segons ha informat el Departament basc de Seguretat, l’incident s’ha produït en el barri Bengoetxe de Galdakao durant la matinada d’aquest dimarts.

Una veïna ha descobert el cos d’un home a l’interior d’una arqueta i, en adonar-se que no es movia, ha alertat al servei d’emergències SOS Deiak-112, que ha enviat recursos policials i sanitaris al lloc. També s’han mobilitzat els bombers i personal tècnic.

El personal sanitari desplaçat al lloc ha confirmat que la persona es trobava sense vida. Per part seva, els ertzaines han inspeccionat la zona i han localitzat diverses evidències que sostenen la hipòtesi que la víctima podria haver mort quan manipulava la zona interior de l’arqueta amb la finalitat de sostreure cable elèctric.

El cadàver, encara sense identificar, ha estat traslladat al Servei de Patologia Forense de Bilbao. L’Ertzaintza ha obert una recerca per a identificar la víctima i determinar les circumstàncies de la seva mort.