TRAGÈDIA: Accident mortal a Hollywood

Una dona ha mort i un home ha resultat ferit aquest dijous per un tret de l’actor Alec Baldwin amb una pistolera d’attrezzo en el rodatge d’una pel·lícula a l’estat nord-americà de Nou Mèxic.

Les autoritats estatals han informat que el també productor, de 68 anys, ha estat qui ha disparat l’arma en el set de la pel·lícula western ‘Rust’, en un incident que s’ha produït sobre les 13.50 hores (hora local) al ranxo Bonanza Creek, informa la cadena nord-americana CNN.

Una portaveu de Baldwin ha explicat que el tret s’ha produït per accident, en fallar la pistola d’attrezzo, recull NPR.

Després de rebre el tret, els serveis d’emergència han traslladat la dona a l’Hospital de la Universitat de Nou Mèxic, on s’ha declarat la seva mort. La víctima és la directora de fotografia Halyn Hutchins, de 42 anys.

D’altra banda, en l’accident ha resultat ferit el director Joel Souza, de 48 anys, qui ha estat traslladat al Centre Mèdic Regional Saint Vicente.

Les autoritats han assenyalat que la investigació està en curs i que no s’han presentat càrrecs. La producció de la pel·lícula, dirigida per Souza i que comptava amb Baldwin com a productor i actor, s’ha detingut.