Tiren a les portes d’un hospital el cadàver d’una model

Califòrnia està consternada després que el cadàver de la model i aspirant a actriu Christy Giles, de només 24 anys, hagi aparegut a la vorera del davant d’un hospital de Culver City.

Segons ha declarat el seu marit, ell es trobava de viatge a San Francisco el dia 12 de novembre i la seva dona era a Los Angeles sola, per la qual cosa va decidir sortir de festa amb unes amigues. Després poc més se’n va saber, fins que a les cinc de la tarda de l’endemà van trobar el cos sense vida a les portes d’un hospital.

Segons el seu marit, les càmeres de seguretat van gravar com un grup d’homes que viatjaven en un cotxe sense matrícula hi van deixar el cos. Només dues hores més tard, van trobar el cos d’una amiga seva tirada a terra davant d’un altre hospital. En aquest cas, encara es mantenia amb vida, però estava en estat crític i intoxicada.

Després de fer-li una anàlisi toxicològica, van veure que tenia heroïna al seu cos. Però el marit de la dona morta assegura als mitjans que “no és res del que elles haurien consumit mai voluntàriament”. Així doncs, creu que les van drogar contra la voluntat.

Mentrestant, s’està fent l’autòpsia de la model morta i ja s’ha pres declaració a alguns testimonis. Així ha estat com una amiga de les noies ha revelat que totes dues van conèixer uns homes mentre estaven de festa i se’n van anar al seu apartament.