Un adolescent és atacat per un tauró blanc i el salva el seu amic

El jove només té 17 anys

Un adolescent té sort d’estar viu després que el seu amic el rescatés d’un gran tauró blanc que el va atacar mentre pescava amb arpó. Luke Pascoe ara s’està recuperant a l’hospital després d’haver estat atacat mentre nedava en aigües al voltant de Mistaken Island, Albany a Austràlia Occidental dilluns.

En un comunicat l’endemà, les autoritats locals van confirmar que un pescador submarí “va rebre ferides després de ser mossegat per un tauró blanc”. Els vilatans van informar haver vist un enorme gran tauró blanc rondant entre les onades a uns 40 metres de la costa.

Luke, de 17 anys, va dir a ABC que estaria mort si no fos per la valentia del seu amic Conner Shirley. Després que el tauró arrenqués part d’una extremitat a Luke, Conner el va carregar sobre la seva esquena i el va carregar durant 2 km sobre un terreny rocós inestable.

Luke va dir: “Li dec la meva vida a ell. Estava ficat al llit al llit ahir a la nit i pensava en lo afortunat que sóc de seguir aquí”. Conner va fer un torniquet a la cama de Luke amb el seu cinturó de busseig que va aconseguir aturar el sagnat.

El jove de 17 anys, que encara és a l’hospital, va dir que encara està ansiós per tornar a l’aigua malgrat l’espantós atac.

El Departament d’Indústries Primàries i Desenvolupament Regional va anunciar la notícia de les lesions de Luke dimarts i va aconsellar als vilatans que vagin amb compte en nedar a l’àrea.