Sexe amb una dona discapacitada catalana per 5 euros i un cafè

Els fets van ocórrer a Reus

L’Audiència de Tarragona jutjarà a dos homes per haver mantingut relacions sexuals amb una dona que presentava una deficiència mental a canvi de pagar-li cinc euros en un cas i un cafè en l’altre cas. El primer podria acabar amb onze anys i nou mesos de presó, mentre que el segon s’enfronta a catorze anys.

En el primer cas, la dona va conèixer al subjecte al carrer a Reus. Aquest li va proposar anar amb moto i ella va accedir, la va portar fins a un descampat i li va oferir tocaments sexuals a canvi de 5 euros. Però aquesta no és l’única vegada que van tindre lloc els fets, sinó que aquests es van prolongar en el temps durant mesos i, fins i tot, el subjecte va mantenir relacions sexuals amb la víctima a plena llum del dia al carrer.

En el segon cas, el culpable és un propietari d’un bar de Reus, que va abusar de la dona a canvi d’un cafè. L’acte sexual va ocorre en les mateixes instal·lacions del local del subjecte i, com en el cas anterior, també van continuar succeint durant mesos des d’aquest primer contacte.

En els dos casos, els subjectes es van aprofitar de la discapacitat mental de la víctima que arriba a més del 60% i que la incapacita per prendre decisions en l’àmbit sexual. A més, havia estat incapacitada judicialment per sentència el 20 de desembre de 1993.