Se salva d’una violació gràcies a un dels seus clauers

L'agressor va fugir

Caminar sola a la nit pot arribar a ser considerat un “esport de risc” per moltes dones que ho fan. Per això, és essencial comptar amb alguna cosa que pugui ser d’ajuda en cas d’assetjament en ple carrer. Per exemple, un clauer com en aquest cas, on la noia va evitar sofrir una agressió sexual durant la matinada gràcies a aquest.

La víctima, resident de Caspe, havia sortit amb un grup d’amigues i un home va començar a molestar-les en el bar de copes on eren. Després les noies van decidir marxar a casa i quan la víctima es va quedar sola en el camí cap al seu domicili. A l’arribar al seu portal, l’home se li va abalançar i la va intentar violar, alguna cosa que no va aconseguir gràcies al clauer que portava la noia.

L’artefacte utilitzat per la noia consta d’una alarma que quan la prems emet un so molt fort que fa que l’assaltant fugi, justament el que va succeir amb aquest atacant. Un dispositiu policial va dirigir-se cap al lloc dels fets i va poder agafar a l’agressor.

El clauer espanta violadors pot adquir-se per 10 i 15 euros en el mercat i s’està a poc a poc convertint en una nova entre les joves, que també utilitzen l’esprai lacrimogen. El clauer té una alarma amb un soroll de fins a 120 decibels que s’escolten fins a gairebé 200 metres. Segons els experts, l’oïda humana només pot suportar aquest so durant 8 segons.