S’amaga durant un mes a l’armari d’una nena per poder violar-la

Un home de 36 anys ha estat detingut als Estats Units per mantenir relacions sexuals amb una nena de 15 anys. L’individu, fins i tot, va viure durant un mes dins l’armari de la menor per poder practicar sexe amb ella sense que els seus pares l’enxampessin. Finalment, ha acabat entrant a presó.

Els fets van començar fa dos anys quan l’home i la menor, que tenien 34 i 13 anys en aquells moments, es van conèixer a través d’una aplicació online amb identitats virtuals. Després de conèixer-se en persona, van començar a mantenir relacions sexuals durant més de dos anys.

Tot va acabar quan els pares de la nena van trobar l’home amagat dins de l’armari de la seva habitació i van alertar la policia. El detingut va confessar que durant els dos anys havia fet diverses vegades més de 1.000 quilòmetres per poder mantenir relacions sexuals amb la menor i que feia gairebé un mes que vivia amagat a l’armari, del qual sortia per poder estar amb la nena quan els seus pares se n’anaven a treballar.

Per la seva banda, la nena de 15 anys afirmava que era el seu xicot i va admetre que havia fingit tenir 18 anys a la aplicació online a través de la qual es van conèixer. No obstant això, es considera que les relacions sexuals amb la menor d’edat eren abusos sexuals i l’home ha estat condemnat a 15 anys de presó després de declarar-se culpable.