Reobren el cas de la desaparició de Yeremi Vargas després de 14 anys

El seu pare va ser detingut fa uns dies per una presumpta agressió sexual a tres menors, una d'elles la seva filla

La Justícia ha decidit reobrir el cas de Yeremi Vargas, el nen desaparegut a la localitat de Vecindario, Gran Canaria, l’any 2007. El petit, que en aquells moments tenia 7 anys, va desaparèixer quan estava jugant en un descampat a prop de casa seva. Des d’aleshores va haver-hi moltes hipòtesis, sospitosos i teories, però el cas es va acabar tancant per falta de proves.

El principal sospitós durant tot aquest temps ha estat Antonio Ojeda ‘El Rubio’, un home condemnat per abusos sexuals a menors. La justícia va considerar que no hi havia proves suficients per incriminar-lo, però la família del menor segueix buscant proves que demostrin el contrari. Des del 2019, els familiars portaven demanant la reobertura del cas i el relleu del jutge que va arxivar el cas.

La reobertura del cas es produeix precisament pocs dies després que el pare de Yeremi Vargas hagi estat detingut per una presumpta agressió sexual a tres menors, una de les quals era la seva filla. Després d’això es va especular que el pare del nen podria estar vinculat en la seva desaparició, una teoria que la mare del petit ràpidament va negar a través de les seves xarxes socials.