Presó provisional per a la dona que va tallar el penis al seu amo

La dona que dilluns va tallar el penis del seu a l’amo del bar on treballava, a de Sant Andreu de la Barca, ingressarà a la presó de manera provisional i sense fiança, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La dona va declarar que va actuar en defensa pròpia per repel·lir una agressió sexual de l’home, i que no era la primera vegada que intentava abusar d’ella.

Després d’examinar la investigació del cas que han fet els Mossos, però, la magistrada no ha avalat aquesta versió. Segons ha pogut saber l’ACN, hi havia discrepàncies de consideració entre la versió de l’acusada i els indicis i les proves recollits. Tampoc quadren els testimonis, alguns dels quals han explicat que la dona i l’home es presentaven com a matrimoni.

La titular del jutjat d’instrucció número 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha pres aquesta decisió després de prendre declaració a la detinguda, segons ha informat el TSJC en un comunicat. La jutge ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona per un delicte de lesions greus amb instrument perillós.