Persecució d’un home per robar un pernil i caixes d’escamarlans d’un supermercat

Detenen, després d’una persecució per carretera, a un home que juntament amb un altre van robar uns pernils i diverses caixes d’escamarlans d’un supermercat del districte, ha informat a Europa Press una portaveu del Cos Local. La detenció es va realitzar per agents de la Unitat de Sant Blas-Canillejas de la Policia Municipal de Madrid.

Els fets van tenir lloc el dimarts sobre les 16.30 hores. Com es pot veure en les imatges de l’establiment d’alimentació, dos individus van agafar aquests productes típicament nadalencs i, quan van arribar a les caixes, van sortir corrent, muntant en un cotxe i fugint acceleradament amb diversos derrapatges.

Aquest soroll i el generat pels crits de “lladres, lladres” dels empleats del supermercat van alertar als agents d’un patrulla que estava per la zona després d’una altra intervenció. Llavors, van començar a perseguir els delinqüents, que per a impedir-ho van realitzar maniobres que van posar en risc la vida d’altres usuaris de la via, no sortint ningú lesionat.

Després d’aquesta conducció en ziga-zaga, amb la qual gairebé impacten contra diversos cotxes, els lladres es van sortir de la M-40 i van col·lidir contra una vorada, emprenent llavors la fugida a peu. Els agents els segueixen a peu, interceptant a un d’ells, mentre que l’altre va aconseguir escapolir-se.

Els policies van comprovar que el valor del robat només era de 240 euros i que havien ocultat el número de matrícula veritable del vehicle amb cinta adhesiva. Per tot això, l’únic arrestat ha estat acusat de diversos delictes.