El Forn Sistaré de Reus, amb més de 110 anys de tradició fornera, ha aconseguit una vegada més classificar-se per a la final del prestigiós Concurs Millor Pa de Pagès Català 2024, organitzat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. La final es va celebrar el passat 23 de novembre al Teatre Municipal de Banyoles, on el Forn Sistaré va haver de competir al costat de quatre altres destacades fleques: Forn Mistral (Barcelona), Forn Massana (Cornellà de Llobregat), Forn l’Espurna (Berga) i amb la campiona del concurs, la fleca Montserrat Forners (Barcelona).
Forn Sistaré és conegut per la seva coca de recapte i per la seva coca dolça de cireres, però sobretot pel seu pa estrella, que el 2016 ja va ser reconegut com el Millor Pa de Pagès amb IGP. Aquesta fleca de Reus, és un referent local, i destaca per la utilització de productes de proximitat i per la seva passió per l’artesania fornera.
A la vegada, aquest forn forma part d’un col·lectiu de fleques compromeses amb la qualitat i la tradició del pa de pagès català, un producte amb segell d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). La seva participació en aquesta final va subratllar la importància d’aquests forns que treballen cada dia per mantenir viva l’essència de l’artesania fornera catalana.
Una botiga que porta diversos anys ocupant espai al número 73 de la Rambla Nova, ha tancat novament les seves…
El proper diumenge 27 d’abril a les 18:30 h, el Casal Cultural la Violeta d'Altafulla acollirà un esdeveniment molt especial: Una estona amb…
El “desconeixement” del patrimoni natural del litoral tarragoní davant el canvi climàtic ha estat una de les preocupacions que s'han…
La Clara, més coneguda a les xarxes socials com a Clers, és la nova sensació del món digital. Nascuda el…
Des de bon matí, Sitges ha viscut una diada de Sant Jordi radiant. Centenars de persones han passejat pel passeig…
La diada de Sant Jordi ha estat la data escollida enguany novament per posar a la venda el mocador de…
Esta web utiliza cookies.