Dijous, 24 d'abril de 2025
És notícia

El pa de pagès d’un forn de Reus, entre els 5 millors de Catalunya

Avatar photo
Aquest forn forma part d’un col·lectiu de fleques compromeses amb la qualitat i la tradició del pa de pagès català

El Forn Sistaré de Reus, amb més de 110 anys de tradició fornera, ha aconseguit una vegada més classificar-se per a la final del prestigiós Concurs Millor Pa de Pagès Català 2024, organitzat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català. La final es va celebrar el passat 23 de novembre al Teatre Municipal de Banyoles, on el Forn Sistaré va haver de competir al costat de quatre altres destacades fleques: Forn Mistral (Barcelona), Forn Massana (Cornellà de Llobregat), Forn l’Espurna (Berga) i amb la campiona del concurs, la fleca Montserrat Forners (Barcelona).

Forn Sistaré és conegut per la seva coca de recapte i per la seva coca dolça de cireres, però sobretot pel seu pa estrella, que el 2016 ja va ser reconegut com el Millor Pa de Pagès amb IGP. Aquesta fleca de Reus, és un referent local, i destaca per la utilització de productes de proximitat i per la seva passió per l’artesania fornera.

A la vegada, aquest forn forma part d’un col·lectiu de fleques compromeses amb la qualitat i la tradició del pa de pagès català, un producte amb segell d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP). La seva participació en aquesta final va subratllar la importància d’aquests forns que treballen cada dia per mantenir viva l’essència de l’artesania fornera catalana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Ajuntament de Roquetes

Roquetes aprova un pressupost de 8,6 M€ per al 2025

Notícia següent
Edifci km2 del parc UPC

Una multinacional s’instal·la a Barcelona i crearà fins a 100 nous llocs de treball

Notícies relacionades