Mor una dona en una piscina en caure-li un arbre a sobre

Una altra dona també va patir un traumatisme corporal i va ser traslladada a l'hospital

Dues dones estaven gaudint d’un dia d’estiu nedant en una piscina quan un arbre va caure a l’aigua i les va colpejar matant-ne una.

Una d’elles, de 50 anys, que nedava a la piscina darrere de River Terrace Apartments al Bronx, a Nova York, va patir un traumatisme corporal greu i va ser declarada morta al lloc, va dir la policia. L’altra dona, de 60 anys, també va patir un traumatisme corporal i va ser transportada a l’Hospital Allen Pavillion en estat crític però estable.

L’arbre era responsabilitat de l’amo de l’edifici i no estava en una propietat pública, va dir el Departament de Parcs de la ciutat al New York Post.
Una resident del complex d’apartaments a Palisades Avenue, Miriam Allen, li va dir al diari que els escarabats banyuts asiàtics havien estat menjant arbres dins de la propietat. Ella va dir que va trucar al 311 pel problema, però no es va prendre cap mesura.
“Tothom estava cridant, ‘Ajuda! Ajuda!”. Allen, que viu al tercer pis, li va dir al diari: “Les meves finestres estaven obertes, així que vaig escoltar-ho tot immediatament. Vaig mirar cap avall i vaig veure l’arbre a la piscina. Sabia que hi havia tres o quatre persones”.