Mor un paleta en precipitar-se al buit des d’una teulada

Ha caigut des d'una altura d'uns 7 metres

Un paleta que reparava el teulat d’una empresa de pinsos de Sant Gregori (Gironès) ha mort aquest divendres en precipitar-se al buit. La víctima, que tenia 58 anys, ha caigut des d’una altura d’uns 7 metres.

L’accident laboral ha tingut lloc cap a tres quarts de nou del matí. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els efectius sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida del treballador. La policia, seguint els protocols establerts, ha posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball.

L’avís de l’accident laboral s’ha rebut cap a tres quarts de nou del matí. La víctima, que feia de paleta, estava treballant per a una empresa de pinsos situada a la carretera de les Planes, dins el terme municipal de Sant Gregori. L’home reparava el teulat quan s’ha precipitat al buit des d’una altura d’uns 7 metres i ha mort a l’instant.

Fins al lloc s’hi han traslladat Mossos d’Esquadra, Bombers i efectius del SEM. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Girona i el Departament d’Empresa i Treball, seguint els procediments habituals en accidents laborals mortals.