Mor un home que va ser llançat des d’un cotxe en marxa

El van llançar d'un cotxe en marxa després d'enganyar-li perquè pugés i, una vegada dins, robar-li i tirar-lo a la carretera

Estava en estat molt greu i ha resistit una mica més de 24 hores, però finalment no ha pogut sobreposar-se a les greus lesions que patia. La víctima de l’assalt del diumenge a Mazarrón (Múrcia), que romania en estat crític en el Verge de la Arrixaca, ha mort. Mentrestant, els investigadors estrenyen el cèrcol sobre els responsables d’un succés que, amb el decés de l’home, ha passat a ser un homicidi.

A l’home atropellat aquest diumenge a Mazarrón el van llançar d’un cotxe en marxa després d’enganyar-li perquè pugés i, una vegada dins, robar-li i tirar-lo a la carretera, indiquen fonts pròximes a la recerca. És la principal hipòtesi que manegen els investigadors, 24 hores després del succés que ha deixat consternats als veïns de la localitat costanera. Després dels fets, el turisme, un monovolum, es va donar a la fuga en direcció a Bolnuevo.

Els fets tenien lloc sobre dos quarts d’onze del matí en la zona de l’Illa, al costat del bar l’Ermita. L’ocorregut compta amb testimonis, la declaració dels quals va ser clau: van relatar a la Policia Local de Mazarrón que van veure l’escena de forcejament, mentre els delinqüents que estan sent buscats llançaven a l’octogenari a la calçada des de l’automòbil. L’home va patir un traumatisme al cap molt greu, que finalment li ha costat la vida.

Al lloc es van mobilitzar una ambulància de Creu Roja i una Unitat Mòbil d’Emergències de la Gerència d’Urgències i Emergències 061. Els sanitaris van alertar que l’estat de l’home era molt greu i va ser traslladat ràpidament a Vigilància intensiva. Una mica més de 24 hores després, l’home ha expirat.

Encara que va ser la Policia Local el cos que abans es va personar en el lloc i va dur a terme les gestions per a esclarir el succeït, és la Guàrdia Civil la que té competències de recerca sobre aquest tema. Els municipals van posar en coneixement del Cos l’esdevingut i les perquisicions realitzades, perquè sigui la Policia Judicial la unitat que s’encarregui de completar la recerca.