Mor un home de 44 anys a l’incendi de l’hotel Coronado de Catalunya

Fruit de les cremades i la inhalació de fum produïdes.

L’home de 44 anys, Rashad Mehmood, ha mort aquest dissabte, que estava ingressat al Hospital Clínic en estat crític, fruit de les cremades i la inhalació de fum produïdes a l’incendi de l’hotel Coronado de Barcelona. 7 hores després del foc, no ha pogut superar les ferides i ha mort cap a les 20.00 hores, segons han confirmat a aquest mitjà els Mossos d’Esquadra.

La víctima era un empresari que vivia a Saragossa on tenia una botiga de mòbils. S’allotjava a l’hotel del carrer Nou de la Rambla mentre feia un viatge de negocis. Durant l’incendi es va quedar atrapat a la seva habitació.

Cap a les 12:50 s’ha produït un incendi a l’hotel Coronado del carre Nou de la Rambla de Barcelona. El foc, originat a la tercera planta, havia causat nou ferits: un de crític, dos de greus, ja que van haver de saltar per la finestra del tercer pis, i la resta de diversa consideració. L’hotel és a la part superior de l’avinguda Paral·lel, a un parell de carrers de la sala Apolo.

Els veïns de Nou de la Rambla han reaccionat amb rapidesa i han format una pila de matalassos improvisada per esmorteir la caiguda d’algunes persones que tenien la intenció de saltar. Finalment han estat dues les que ho han fet i han patit ferides greus. Un home ha impactat amb part del cos a terra i s’ha endut la pitjor part, l’altra, la dona ha tingut més sort i ha caigut al centre d’un matalàs.