Mor un conegut surfista espanyol

El surfista espanyol Óscar Serra va morir a primeres hores del matí, hora local, de dissabte passat a Mèxic després de donar-se un cop al cap contra el fons, quan intentava cavalcar una ona a la platja de Zicatela, en Port Amagat, Oaxaca.

Segons els entesos, en Zicatela es produeixen algunes de les millors onades de platja del món i la seva altura en els mesos de juny i juliol són un reclam per a molts dels millors surfistes del món.

Des d’allà arriben precisament alguns vídeos de sessions de surf XL que han tingut lloc durant el mes de juliol.

Serra, que tot just portava un parell de dies en terres mexicanes, es va endinsar a primera hora a la recerca de bones onades, malgrat que hi havia bandera vermella a la platja, cosa que és precisament el que busquen els surfistes.

Segons informen diversos diaris mexicans, el surfista valencià va caure des d’una onada d’un parell de metres d’altura i es va colpejar el cap contra el fons.

Malgrat que va ser socorregut ràpidament, no va poder ser reanimat a la platja pels serveis mèdics que el van atendre a causa de la força de l’impacte.

La federació espanyola de surf ha lamentat la pèrdua en les xarxes socials: “Un dia d’onades grans en Zicatela (Port Amagat) -avui- ens ha donat un cop duríssim … El nostre més sincer condol a familiars i amics per la pèrdua d’Óscar Serra. No hi ha paraules per descriure tant dolor … la vida és moltes vegades injusta”.