Mor un nadó en foradar-se el cor amb una joguina

El forat era de la mida d'una moneda

Un nadó d’un any va morir d’després d’empassar-se la pila d’una joguina i li va danyar diversos òrgans. Els fets van passar el mes de desembre, així ho informa el mitjà Mirror.

La pila tenia forma rodona i estava dins un compartiment caragolat al peluix. Aquesta se li va quedar encallada a la gola i els seus pares el van portar a l’hospital més proper, a Mortherwell (Escòcia).

Allà van veure que la sang del nen no es coagulava i s’havia tornat àcida, havia cremat el seu cor fent-li un forat.

Els pares van saber que el seu fill no es recuperaria i van decidir desconnectar-lo de la màquina. Van declarar que ningú els hi havia advertit de les piles de botó.

El peluix en qüestió està indicat per “promoure la consciència sensorial” dels nens. Però en les advertències de la joguina, posa: “Aquest producte conté una bateria de botó o de cel·la de moneda. Una bateria de botó o de cel·la de moneda ingerida pot causar cremades químiques internes en tan sols dues hores i provocar la mort. Bateries usades immediatament. Mantingueu les bateries noves i usades fora de l’abast dels nens. Si creu que les bateries poden haver-se empassat o col·locat dins de qualsevol part del cos, busqui atenció mèdica immediatament”.