Mor Anne Rice, autora d”Entrevista amb el vampir’

L’escriptora Anne Rice, autora de la sèrie literària ‘Cròniques vampíriques’, ha mort aquest diumenge als 80 anys en un hospital després de no superar les complicacions derivades d’un vessament cerebral que no va superar, segons ha informat la seva família en xarxes socials.

Arrissi (Nova Orleans, 1941), el nom real de la qual és Howard Allen O’Brien, ha venut més de cent milions d’exemplars a tot el món. Entre la seva obra destaquen ‘Cròniques vampíricas’ –que inclouen els llibres ‘Entrevista amb el vampir’ i ‘Lestat el vampir’–, ‘Les bruixes de Mayfair’, i ‘Noves històries dels vampirs’, entre els gairebé 30 llibres que va escriure.

En 2009, l’escriptora va publicar la primera novel·la de la saga ‘Cròniques Angèliques’ titulada ‘L’hora de l’àngel’, un ‘thriller’ metafísic sobre àngels i assassins. Tres anys més tard, va canviar de registre amb el llibre ‘El Do del Llop’, en el qual un jove reporter és atacat per una bèstia que no pot distingir entre la foscor de la nit.

A més, Rice va elaborar una reinterpretació dels evangelis en la seva sèrie ‘El Messies: El nen jueu’, una novel·la basada en la vida de Jesús, després de declarar públicament en 1998 la seva reconversió al cristianisme després d’anys defensant l’ateisme.