Mata la seva parella colpejant-la fins a la mort

Una jove estudiant universitària de 25 anys va ser colpejada fins a la mort mentre li tapaven la cara amb una bossa blanca de supermercat al seu cap, en un assassinat ocorregut dins del seu propi apartament.

El cos de la noia va ser trobat per un familiar, sota una pila de mantes en el sofà. El familiar va anar a buscar-la a casa seva després que no anés a treballar i tampoc se sabés d’ella al centre educatiu on estudiava, a Estats Units.

L’estat de la casa mostrava que allà havia ocorregut una baralla. Hi havia marques de puntades en una porta d’un dormitori, una taula trencada i una arma descarregada en una taula al costat del llit, a més de taques de sang pel terra del passadís, amb clares evidències que algú va intentar netejar-lo.

La família va explicar als agents que la jove feia temps que convivia amb la seva parella en aquell apartament. L’home de 32 anys va acabar sent localitzat per les autoritats hores després circulant amb el seu vehicle i, després d’una persecució policial, va acabar sent detingut. Després es va confirmar que tenia antecedents en un altre cas de violència domèstica amb una altra dona.

COMPARTIR
Article anteriorMor un esquiador a Baqueira-Beret
Article següentCambrils no celebrarà el carnaval al febrer
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.