Mata a cops a la seva tieta i intenta cremar el seu cadàver en un forn

Feia dies que tenia el cadàver de la seva tieta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional va detenir aquest diumenge en el barri de Sant Roque, a Las Palmas, a un home de 70 anys acusat de matar presumptament a la seva tieta, de 90 anys, i intentar cremar el cadàver en un crematori casolà.

Encara que les fonts consultades apunten al fet que la mort s’hauria produït dies abans, la detenció va tenir lloc diumenge passat, quan els veïns de la zona van alertar al 112 en albirar una intensa fumera. La columna de fum procedia d’un improvisat forn crematori, fabricat amb blocs i fusta, amb el qual el presumpte homicida pretenia desfer-se del cadàver.

A la seva arribada al lloc, els bombers i a la Policia Nacional van trobar el cos d’una dona d’edat avançada morta i amb signes de violència, però no van trobar al presumpte assassí. No obstant això, aquest es va lliurar posteriorment en les dependències de la Comissaria Sud de Las Palmas de Gran Canaria, admetent que havia posat fi a la vida de la seva tia, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi.

La mort s’hauria produït després d’una forta discussió entre tieta i nebot, tots dos vivien junts. Els signes de violència en el cadàver indiquen que l’home hauria acabat a cops amb la vida del seu familiar, encara que la Brigada d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia ha iniciat una recerca per a esclarir els fets.