Manipula una pistola de fogueig en una àrea recreativa amb menors

La Policia Nacional ha detingut a un dona de 34 anys i nacionalitat francesa acusada d’esgrimir una pistola de salva en una àrea recreativa on jugaven diversos menors en l’avinguda del Mediterrani d’Almeria, la qual cosa va originar el “pànic” en la zona entre els petits i els seus pares.

Va ser entorn de les 20,00 hores del passat 7 de novembre quan la dona va acudir a les pistes esportives existents en l’Avinguda del Mediterrani armada amb una pistola i va començar a increpar als joves que allí es trobaven, segons ha explicat la Comissaria en una nota.

Així, diversos testimonis van telefonar llavors a la Policia Nacional, amb el que a l’arribada de les dotacions policials, els agents van ser rebuts per la detinguda pistola en mà. La temprança dels agents i el poder de convicció d’aquests, van permetre l’arrest de la dona sense que cap dels allí presents sofrís lesions o cap mal.

L’anàlisi de l’arma va permetre conèixer que es tractava d’una pistola de salva del calibre 45 mil·límetres, amb aparença real, i carregada amb sis cartutxos també de salva. La detinguda ha passat a disposició judicial acusada d’un delicte d’amenaces i un altre de resistència i desobediència.